Matplan forenkler hverdagen med ukemenyer og handlelister! Klikk her for å komme i gang!

Formål

Matplan sparer deg tid og penger. Her kan du få hjelp til å finne ut hva du skal ha til middag i dag eller planlegge måltider for en hel uke med våre søkeverktøy.

Målgruppe

Enten du er mamma eller pappa i en småbarnsfamilie, singel, eller travelt opptatt, har vi som mål å hjelpe deg å planlegge middager effektivt og spare penger samtidig.

Hvordan kan Matplan hjelpe meg?

Matplan sitt innhold er laget av vanlige folk som meg og deg. Sammen bidrar vi til å gjøre Matplan bedre. Matplan legger til rette for nettdugnad (crowdsourcing) slik at jo flere som bruker tjenesten, jo bedre blir den.

Du kan legg inn, lagre og søke på oppskrifter. På Matplan kan du også sette sammen flere måltid til en ukemenyer og lagre disse. Du kan også se andre sine ukemenyer og lagre disse som favoritter.

Undersøkelser viser at man sparer mye penger på å lage ukemenyer og handle en gang i uken. Det sparer deg for stress også, når du har planlagt på forhand hva du skal ha til middag i ukedagene. Matplan har som mål å hjelpe med dette.

La oss hjelpe deg å lage en matplan!

Framtidsplaner

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre Matplan. Vi vil også gjøre det mulig for at de som bidrar med innhold også får mulighet til å kurere innhold.

 

PS! Vi er fremdeles i en tidlig fase av utviklingen av denne siden, så det kan være funksjonalitet som ikke fungerer helt som forventet, eller funksjoner du gjerne skulle hatt.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss på kontakt@matplan.info hvis du har forslag til funksjonalitet, eller du finner feil. :)